NyhetNå kan du kjøpe kanaler med et tastetrykk

Nå kan du kjøpe kanaler direkte med fjernkontrollen

Get lanserer nye funksjoner.

Om du har et abonnement hos den norske digital-TV- og bredbåndsleverandøren Get, kan det være verdt å skru på HD-boksen i dag. Get har lansert et nytt utseende og en rekke nye tjenester som skal sette brukervennlighet i førersetet.

En av de største nyhetene er muligheten til å kjøpe abonnement på enkeltstående TV-kanaler direkte fra fjernkontrollen. Opp gjennom årene har TV-distributørene fått kritikk for å "påtvinge" brukerne kanaler de ikke har lyst på gjennom store samlepakker. Dette begynner det nå å bli en slutt på.

Umiddelbart tilgang

Hvis du har lyst til å se innhold fra kun én spesifikk kanal, vil den muligens være tilgjengelig gjennom Gets nye ordning. Hittil er bare 33 av totalt 160 Get-kanaler tilgjengelig gjennom et direkte tastetrykk, ettersom TV-selskapene selv har forbeholdt seg retten til å bli værende i større pakker.

Sjekk ut den følgende reklamefilmen fra Get:

En kanal koster 39 kroner i måneden, og minimum abonnementstid er én måned. Det er foreløpig ikke mulig å avbestille kanaler man ikke ser på, men dette skal dukke opp i fremtiden, sammen med muligheter for å se på en TV-kanal i for eksempel bare én uke, én dag eller én time.

Selv om det store flertallet av kanaler fremdeles kun er tilgjengelig gjennom større pakker, er det også mulig å bestille disse direkte gjennom fjernkontrollen og få tilgang umiddelbart ved kjøp.

Overhaling av filmtjenesten

Andre nyheter ved den nye oppdateringen er blant annet at oppløsningen på grensesnittet har blitt oppgradert til HD, slik at det gir plass til mer informasjon.

Filmleietjenesten har også blitt oppgradert. Den skal være raskere og hver film skal ha mer omtale. De tidligere to butikkene har blitt slått sammen, og dermed er de totalt 3000 tilgjengelige filmene søkbare og kategorisert sammen. I fremtiden skal det i tillegg dukke opp brukeranmeldelser av hver film.

(Kilde: Aftenposten, Get)

Les også
Vi vil ha filmer i HD
Les også
Bli kvitt det stygge språket
Les også
Ny Google TV på vei
Les også
Netflix kommer til Europa
Les også
Voddler vil innta TV-en
annonse