Tek.no

Nyhet

Tysk luksus-TV er ikke gratis

30 Mar 2011 10:00

Det tyske selskapet Loewe er en av få gjenværende europeiske TV-skjermprodusenter og er i tillegg kjent for sine produkter som går under high-end-segmentet. Nå har de annonsert sitt seneste produkt – Loewe Art 46 LED 200.

Som navnet antyder, har den nye TV-en en LED-baklyst LCD-skjerm på 46 tommer, og en oppdateringsfrekvens på 200 Hz. Loewe Art 46 har et strømforbruk på 0,4 watt ved standby-modus, og har i tillegg en strømsparende funksjon som skal tilpasse forbruket til lokale lysforhold.

Multimediamuligheter

Loewe Art 46 LED 200 er den hittil største modellen i Art-serien og kommer med flere valgmuligheter innen multimedia – inkludert nettverksmuligheter for hjemmet som streaming via MediaHome og tilgang til Loewes MediaNet hvor man kan laste ned diverse applikasjoner og liknende.

I følge Loewe skal denne TV-en tilby Art-seriens beste bildekvalitet noensinne, mens den også byr på flere muligheter når det kommer til montering og plassering – med valg fra å stå på bord til å bli festet på veggen. TV-en kommer i ny, valgfri mocca-finish, med andre muligheter som glossy svart eller krom.

På lydfronten får TV-en toveis høyttalere, med formatstøtte av Dolby Digital Plus, integrert AC3 og DTS. Effektforbruket er 2 x 20 watt, med 40 watt for lavere frekvenser via en subwoofer.

Prisen her til lands starter på 27 990 kroner. Loewes galleri finnes hos Oslo Hi-Fi Center

(Kilder: Pocket-lint, What Hi-Fi?)

Les også
Denne TV-en kommer i 2000 designvarianter
Les også
Annerledes TV-stativ fra Loewe
Les også
Samsung UE55D8005
Les også
Panasonic TX-P50G30: Panasonic TX-P50G30
Les også
Lanserer nye super-TV-er
Les også
Gjør enhver HDTV om til 3DTV
Les også
Her er laser-TV-en
Les også
LCD-markedet vokser kraftig
annonse

Les også