Til hovedinnhold

Stem på Norges beste mobil

Mobilen.no arrangerer for fjerde år på rad Norges største mobilfest på Oslo Plaza, og deler ut priser til de beste mobilene på markedet. Nå er det under en måned til Gulltasten 2010 går av stabelen 11. november, og i år kan du være med å nominere telefonene du mener fortjener å vinne.

Her kan du lese hvem som vant i fjor.

Nytt av året er at vi i år også har gjennomført vår første Sølvtasten-kåring. Her har vi funnet de beste produktene og forhandlerne fra første halvår, og dere lesere stemte fram folkets favoritter. HTC ble den store vinneren med to priser, men også Telering, Telekiosken, Sony Ericsson og LG hadde anledning til å smile.
Det kan også Ingrid Sandved Nordli, som ble trukket ut som vinner blant våre lesere som har stemt. Hun kan glede seg til å motta den telefonen som blir kåret til ”Årets beste mobil” under Gulltasten den 11. november i år. Det kan også en heldig vinner til i denne runden med avstemminger – så finn fram til dine favoritter.
Vår store avstemming om årets folkemobil finner du under. I fjor vant iPhone 3GS. Kan iPhone 4 stikke av med prisen i år igjen, eller fortjener kanskje en av modellene fra HTC, Samsung, Sony Ericsson, LG eller Nokia den høythengende tittelen? Det bestemmer helt og holdent du.

Her kan du avgi din stemme blant alle årets mobiler
Vi har også 12 andre priser som deles ut, her har vi samlet fagjuryer blant egne og andre publikasjoners eksperter, samt bransjefolk som har vært lenge i gamet for å kåre verdige vinnere. Også her har du mulighet til å være med å påvirke nominasjonene – juryene samles til endelige møter i disse dager, har du meninger om mobiler eller tjenester som bør nomineres så legg inn dine favoritter i kommentarfeltet under.
Her er alle prisene:
Årets kameramobil
Årets multimediemobil
Årets designmobil
Årets businessmobil
Årets mobiltilbehør
Årets privatforhandler
Årets businessforhandler
Årets operatør
Årets operatørtjeneste
Årets nyvinning
Årets innholdstjeneste
Årets hederspris

Mer om
annonse