Tek.no

Nyhet

Corsair planlegger kontrollsenter

Rolf B Wegner
9 Jan 2011 15:00

Hardware/Las Vegas: Corsair hadde mer å by på enn fete SSD-er, høyttalersett og kabinetter. De kunne også vise frem en prototype av en kontrollenhet som skulle ta seg av ting som kjøling og belysning.

Konseptet går ut på at man kobler kontrollenheten til maskinen. Deretter skal den kunne hente ut alt av data som blir registret via maskinens ulike sensorer. Dermed får kontrollenheten oversikt over temperaturer, viftehastigheter og strømforbruk. På den måte skal man kunne legge opp den ultimate styringen. Hvis du har lagt merke til en liten kontakt som sitter på enkelte Corsair-produkter siste årene, så er det nettopp til kontrollenheten de er tiltenkt tilkoblet.

Selve kontrollen av boksen gjøres via en egen programvare, der man kan få så mye grafer og oversikter at de fleste burde få nok.

Kontroll av LED-strips er også på plass, og disse kan settes til å lyse i all verdens farger.

Ok, en morsom greie, men vil den selge? Robert Pearce, Sr Technical Marketing Specialist i Corsair, legger vekt på at dette må bli billig for at folk skal gidde. Helt klar er den heller ikke, men mot slutten av første kvartal skal det være håp.

Les også
MSI viser frem godsakene
Les også
LG kvesser kniven
Les også
H70 får en lillebror
Les også
MSI blir med på dansen
Les også
Vi tafser på Lenovo Slate
annonse

Les også