Tek.no

Nyhet

Denne appen gjør det lekende lett å overføre filer fra PC-en til mobilen

Gratisappen «Portal» lansert til Android.

Pushbullet/YouTube
13 Juli 2015 17:39

Det å overføre filer mellom mobiletelefonen og PC-en er nok noe de fleste gjør i både tide og utide. Prosessen tar som regel ikke spesielt lang tid, men alt kan saktens gjøres enda enklere. I den forbindelse har nettstedet PhoneArena nå snappet opp en ny app.

Den nye appen heter «Portal», og tar sikte på å gjøre overføringen av filer fra datamaskinen til mobile enheter så smertefri og kvikk som overhodet mulig.

Overføringen starter ved å skanne en QR-kode. Foto: Pushbullet

Overfører via Wi-Fi

Portal fungerer ikke ved å benytte USB-kabler, men i stedet ved å bruke Wi-Fi-nettverket som enhetene dine er koblet til. Filene overføres ved å først åpne appen på mobilen eller nettbrettet, og deretter åpner du nettsiden portal.pushbullet.com.

På nettsiden befinner det seg en QR-kode som du skanner med den mobile enheten, og deretter er alt klart til å overføre filene. Man kan enkelt flytte både enkeltfiler og hele filmapper ved å simpelthen dra og slippe.

Flytter bildene automatisk til riktig sted

Portal-appen er i stand til å automatisk lagre bildefiler i bildearkivet på mobilen, og om du har den nyeste Lollipop-versjonen av Android kan du også instruere appen spesifikt om å lagre filer på minnekortet i stedet for internt på den mobile enheten.

Applikasjonen krever Android-versjon 4.4 eller nyere og tar 3,9 MB å installere. Den kan lastes ned gratis fra Google Play nå. Under kan du se en kort introduksjonsvideo av den nye appen.

Noen Android-apper skal man passe seg for: Android-brukere er nå rammet av ondsinnet programvare som «krever betaling» »

Les også
Nytt Android-virus «tar betalt» for å stjele informasjon
Les også
Denne appen gjør ukjente oppringninger til en saga blott
annonse

Les også