Offisielt: Red Dead Redemption 2 til PC

Under en måned å vente.

Etter månedsvis med rykter og små lekkasjer har utvikler Rockstar Games endelig annonsert at western-spillet Read Dead Redemption 2 kommer til PC. Slippdatoen er satt til 5. november, så det er ikke lenge igjen å vente for alle som har vært misunnelige på konsollfolkene som har kunnet kose seg med spillet i omtrent et år allerede.

Spillet har en imponerende score på 97/100 hos Metacritic.

Kommer senere på Steam

Rockstar forteller at de vil slippe spillet i sin egen nyoppstartede spillbutikk, på Epic Games Store, samt på Humble Store.

I tillegg blir spillet tilgjengelig på Googles Stadia-plattform, som altså lar deg strømme det fra skyen og kjøre det på selv ganske svake Android-enheter som nettbrett eller smart-TV-er, når tjenesten lanseres i november.

En Steam-versjon følger en gang i løpet av desember. Her er det tydelig at Rockstar vil maksimere inntjeningen sin, som selvsagt er størst når de slipper å dele fra spillsalget med Steam, som tar 30 prosent av inntektene.

Lover bedre grafikk

Read Dead Redemption 2 markerer første gang Rockstar slipper serien til PC-plattformen. Originalen kom nemlig aldri ut til andre plattformer enn Playstation 3 og Xbox 360.

For PC loves vi som seg hør og bør en haug at visuelle og tekniske oppgraderinger. Bedre grafikk, høyere oppløsning og ikke minst, høyere bildeflyt. I tillegg frister selskapet med nytt utstyr, enkelte nye «Bounty Hunting»-oppdrag og skjulesteder.

Red Dead Online, som lar deg spille sammen med andre over nett, blir også gratis for PC-brukere.

Les også
Playstation 5 vs. nye Xbox
Les også
Google Stadia kommer i november til 99 kroner i måneden
Les også
Ekstreme salgstall for Red Dead Redemption 2
Les også
Red Dead Redemption 2-app hinter til kommende PC-versjon
annonse