Til hovedinnhold
Nettmøte

Skal jeg velge Mac eller PC?

Våre to datasmartinger har svart.

Opp gjennom datahistorien er det lite som har vært gjenstand for mer diskusjon og varme følelser enn den klassiske "Mac mot PC"-problemstillingen. Og det uansett hvor mye man argumenterer for at en Mac faktisk er en personlig datamaskin.

De fleste komponentene i en Mac finner vi også i andre datamaskiner, så det er ikke nødvendigvis noen stor forskjell i maskinvare. Det er operativsystemet som skiller de to, OS X på den ene kanten og Windows på den andre. Det er brukeropplevelsen det handler om, og da er det dine behov og følelser som skiller de to fra hverandre.

Men likevel kommer man ikke vekk i fra det faktumet at mange spør seg selv eller andre «skal jeg ha Mac eller PC?»

Om du vurderer å bytte fra enten en Windows-basert maskin til en maskin fra Apple, eller andre veien, kan kanskje to av våre journalister hjelpe deg. Hva kan en Macbook Pro gjøre som en Windows-maskin ikke kan? Bruker du maskinen til noe spesielt du er usikker på om ett av operativsystemene klarer?

I morgen fra klokken 13.00 til 15.00 stiller Vegar Jansen og Jørgen Elton Nilsen til nettmøte for å svare på de spørsmålene du har, og du kan stille dem allerede nå i skjemaet under.

annonse