Til hovedinnhold

Reisebrev: CES 2012 – Dag 6

Siste dagen her på CES.

Sjelden har Tarja Turunens "I Walk Alone" passet bedre
Dropp nå nedpakking før messen er over da!

Da er siste messedagen historie. Dette var dagen da Jørgen og Finn Jarle forlot meg i Las Vegas, slik at jeg ble stuck alene med Are. Hvilket er helt greit for meg, de to førstereisguttene har ikke vært annet enn trøbbel uansett. Et siste eksempel på hva jeg har måttet lide meg gjennom; Siden leiebilen hadde pickup-tid 08.00 trodde de at de måtte være der nøyaktig på tiden, ellers ville noen andre få den, jeg tør ikke tenke på hvordan det skal gå når ikke jeg kan være der å passe på dem.

Jørgen er ekspert til å kaste stein i glasshus. Mobbe for meg for å shoppe? Snakker om rette røven som feis. Fyren ville at jeg skulle vise han hvor det var fete shoppingmuligheter, så svarer han med et forsøk på å dolke meg i ryggen?

Siste dagen var tydelig preget av at det var... *trommevirvel*, siste dagen. Det var en litt amper stemning til tider, og der man tidligere hadde blitt møtt av en vegg med smil var det nå en avslepen mutthet som møtte meg.

Endelig står du stille din fartsbølle!

Egentlig begynner jeg å bli lei selv, så det er helt greit, men jeg er på ingen måter lei av messegulvet, det jeg er lei av er alle de fete menneskene med sine elektriske stoler som fiser rundt her. Jeg bryr meg stort sett ikke om hva folk gjør med kroppene sine i all den tid det ikke går ut over meg, men det gjør disse fartsapekattene som representerer en relativt mye drøyere kinetisk energi enn det jeg selv gjør.

Noe nytt på messegulvet fant jeg vel ikke, eller, noe som var nytt for meg fant jeg jo. Sharps 8K-TV har jo vært vist frem tidligere, men det var første gang jeg fikk se den selv. I tillegg lot jeg meg begeistre av Sonys hybridkonsept, maken til frekk liten sak skal du lete lenge etter.

I god tid før CES egentlig stengte var de ulike produsentene i full sving med å demontere alt utstyret. Hva er greia med det? Her betaler man i dyre dommer for plass på messegulvet, så pakker bort godsakene mens både potensielle kjøpere og journalister vandrer rundt i gangene? Nå har ikke jeg de dypeste kunnskapene innen markedsføring, men det der fremstår ikke som lurt.

Banana og bread i navnet? Da er det vel sunt...

Ettermiddagen ble brukt til shoppings og middag sammen med Are. Valget ble pizza, og jammen greide ikke de raringene over her å kaste masses dressing og annet gørr på toppen. Hvilket leder meg inn på en greie som går igjen hele tiden her. Salat blir ikke sunt om du heller på en halv liter fet dressing. Banankake blir ikke mer sunt bare fordi man kaller det banana bread. Urk, og det verste; Salat dyppet i majones.

– Takk for følget! Neste runde med reisebrev blir CeBIT i starten av mars. Ellers har vi også en rekke CES-saker som enda ikke er publisert.

Les også
Reisebrev: CES 2012 – Dag 3
Les også
Reisebrev: CES 2012 – Dag 2
annonse