Til hovedinnhold
GuideJulegaver 2022

70 harde julegaver vi anbefaler

Fra en femtilapp og opp til 4000 kroner.

Julen nærmer seg med stormskritt, og det er ikke alltid så lett å vite hva man skal putte under juletreet.

Vi tester haugevis av produkter her på Tek, så vi har i hvert fall en formening om hvilke produkter som er gode, og hvilke som gir mye verdi for pengene, som forhåpentligvis kan være en nyttig pekepinn når du er på julegaveshopping.

Det skal også sies at vi ikke tester så mange myke produkter, så selv om vi ikke nevner hjemmestrikkede raggsokker i listen vår nedenfor, synes vi fortsatt at det er en fin julegave også altså!

Vi har forsøkt å ikke anbefale så mange av de aller dyreste produktene vi har testet, for selv om nordmenn elsker å kjøpe dyre TV-er, mobiler og elsykler, er det kanskje mer en gave til seg selv eller hele familien, og ikke noe du putter under juletreet.

Vi har sortert tipsene våre etter priskategorier, og begynner i den billigste enden.

Julegaver under 500 kr

Julegaver mellom 500 og 1000 kroner

Julegaver mellom 1000 og 2000 kroner

Julegaver mellom 2000 og 4000 kroner

Julegaver 4000 kr +++

«Jammen Tek, hva med oss som vil kjøpe kjempedyre gaver til oss selv eller familien? Hva skal vi kjøpe?!»

Jada, vi hører deg! Vi tester masse dyre greier, og mange av dem er fantastiske! Du finner dem alle på tek.no/tester, eller i allerede rangerte lister på topplisteseksjonen vår: tek.no/topplister!

Hvis dere har andre gode ideer å komme med er det bare å hyle ut i kommentarfeltet også, og dele med dere noen gode tips og triks.

God jul!

annonse