Tek.no

Guide Assassin's Creed IV: Black Flag

Goldt landskap eller tropisk paradis

Valget er ditt. Her er innstillingene du må passe på for å få et trivelig opphold i Karibien.

Innledning

Siden 2009 har det gått nøyaktig ett år mellom hvert nye innslag i Assassin's Creed-serien. Etter å ha besøkt Midt-Østen, Italia og Tyrkia ble trilogien om Desmond Miles avsluttet med historien om Ratonhnhaké;ton – bedre kjent som Connor – under den amerikanske borgerkrigen i Assassin’s Creed III forrige høst.

Assassin's Creed IV: Black Flag er Assassin’s Creed på godt og vondt, skriver anmelderen av spillet hos vårt søsternettsted, Gamer.no. Det er de samme spillmekanikkene vi etter hvert har blitt veldig godt vant med i løpet av seks år. Man svinger sverd, parerer fiendenes slag, og Black Flag er nok det mest brutale spillet i serien så langt med sine visuelt tøffe og voldsomme kampscener.

Oppdragene går som vanlig ut på å følge etter en bestemt person, ta livet av en lederskikkelse blant tempelridderne, avlytte samtaler og så videre. Verdenen du har å utfolde deg i er denne gangen lagt til Karibien, noe som selvsagt betyr sandstrender, sol og tropisk jungel. De bebygde områdene i Black Flag er også mye bedre utformet enn i forgjengerne.

Assassins Creed IV er ikke det mest krevende spillet du kan få tak i, men om du vil ha et trivelig opphold på de tropiske øyene du kan besøke, skal du ta noen forhåndsregler før du går i land fra båten.

Minimumskravene kan vi med en gang fortelle deg at du bør se bort ifra, med mindre du vil ferdes i et goldt landskap som kunne vært et hvilket som helst spill. Men ved å sikte rett over minimumskonfigurasjonen får du en mye bedre opplevelse, uten at det krever så enormt mye mer av maskinen din.

Bli med til neste side, så titter vi på hvilke grafikkinnstillinger du kan endre i Assassins Creed IV »

Les også