Tek.no

Guide Assassin's Creed: Unity

Dette spillet krever voldsomme grafikkmuskler

Livet som snikmorder er ikke lett, og du trenger heftig maskinvare om du vil jekke det visuelle til topps.

21 Nov 2014 17:00

Innledning

Assassin's Creed er tilbake, og nok en gang skal vi løpe rundt på hustakene, luske i skyggene og spidde opptil flere stakkarer på sylspisse våpen. Settingen denne gangen er den franske revolusjonen, og ikke uventet er det en ny hovedperson denne gangen.

Arno Dorian heter hovedpersonen denne gangen, og han vokste opp under rimelig gode kår. Likevel har han beveget seg ut på den smale sti, og likene ligger strødd som en blodig sti der han går.

Dorian er en skikkelig parkour-helt, som alle de tidligere Assassin's Creed-heltene. Her er det hopp og sprett til den store gullmedalje, og nesten før du vet ordet av det har du hoppet opp på toppen av et kirkespir. Så snart du kommer inn i måten å bevege seg på vil du nesten alltid trekke mot høyden. Det å bevege seg på gateplan fremstår nærmest som utrygt.

Det er i høyden du har oversikten, det er få fiender der og du er rett og slett kongen på haugen.

Paris for våre føtter.
Litt romantikk hører med i et skikkelig heltespill.

– Det beste på lenge

Vår kollega Gøran Solbakken i Gamer.no har skrevet en omtale av Assassin's Creed: Unity, og det kan virkelig se ut som at dette er et spill du bør sikre deg.

– Assassin’s Creed Unity er det beste spillet i serien siden Assassin’s Creed II. Det finner ikke opp hjulet på nytt, men har heller gått for å finpolere oppskriften de har lekt seg meg gjennom åtte ulike spill fram til nå, skriver Solbakken.

– Det nye og forbedrede kampsystemet er solid. Man greier ikke lenger å stå imot mengder av fiender bare ved å parere og kontre angrepene deres. Ulike fiender krever ulik tilnærming, og hyppig og riktig bruk av de mange hjelpemidlene er et must, fortsetter Solbakken.

– Paris er rett og slett et herlig sted å være en snikmorder, avslutter Solbakken.

Gamer.no endte opp med å gi spillet åtte av ti poeng, og bedømte det til svært godt.

Les hele anmeldelsen av Assassin's Creed: Unity hos Gamer.no

Les også