Tek.no

Guide Call of Duty: Ghosts

Årets Call of Duty er til tider skikkelig tungdrevet

Her er det du må huske på for å få mest ytelse ut av spillet.

8 Nov 2013 10:16

Innledning

Call of Duty: Ghosts er på plass i butikkhyllene, og det er duket for heftige kamper med mye fart og moro. Denne serien konkurrerer direkte mot Battlefield-serien, og begge spillseriene er uhyre populære. Battlefield-serien fornyet seg i forrige uke med Battlefield 4, og i denne uken kom altså Ghosts ut.

Ghosts baserer seg i utgangspunktet på en gammel røverhistorie, der en gjeng krigere var så dyktige i sin taktikk på slagmarken, at fienden nesten trodde det var spøkelser de kjempet mot. Denne biten får du smake på om du velger å kjøre kampanjedelen, men mange vil trolig hoppe rett på flerspillerdelen.

Det er i flerspillerdelen at Call of Duty virkelig har gjort det stort, selv om de også har en solid kampanjedel. I flerspillerdelen vil du lett kjenne deg igjen, her er det mye gjenbruk fra tidligere spill. Det er sikkert rimelig delte meninger om dette er en god eller en dårlig ting, men spillet er her, og det byr på mye action og moro.

Call of Duty: Ghosts byr på mange rare oppdrag. Heldigvis er grafikken lekker nok. .
Lekker grafikk, i alle fall om du stiller alt på maks.

Call of Duty deler mye av det samme arkade-fokuset som Battlefield, med andre ord et skikkelig arkadifisert skytespill. Realismen er ikke i høysetet, det er mer fokus på fart og moro, så får det heller stå sin prøve at man tåler overraskende mye skade før man segner om på slagmarken. Foretrekker du realisme bør du heller titte på Arma III, der du risikerer å rusle rundt helt for deg selv i timesvis uten en eneste fiende å skyte på.

Call of Duty har sjelden vært den tyngstelasten å drive, selv med enkel maskinvare har de de fleste fått grei nok ytelse.

Bli med til neste side, så titter vi på hvilke grafikkinnstillinger du kan endre i Call of Duty: Ghosts »

Les også