Til hovedinnhold

Har du fått med deg disse proffguidene?

Se de smarteste tipsene til Android-toppmodellene, Windows Phone og iPhone.

Shutterstock / 136552994

Mobilen.no lager med jevne mellomrom guider hvor vi går gjennom mange av de nyttigste funksjonene på de mest aktuelle mobiltelefonene og mobil-operativsystemene.

I disse proffguidene vil vi først og fremst gå gjennom funksjoner som er nyttige for at du skal få best mulig utbytte av telefonene i jobbsammenheng. Men vi vil også ta for oss «kjekt å ha»-funksjoner, som for eksempel hvordan du får lenger batteritid, hvordan du finner igjen telefonen om du mister den, eller kanskje noe så sært som hvordan du kan bruke en iPhone som vater når du henger opp bildene hjemme.

Vi har til nå laget åtte proffguider, og flere kommer etter hvert. Målet er å lage proffguider til de fleste av toppmodellene på markedet, i tillegg til generelle proffguider for operativsystemene.

Her er alle proffguidene:

Bli proffbruker på iPhone og iOS 7

Denne guiden er aktuell enten du bruker iPhone 4 eller er en av dem som allerede har klart å slå kloa i Apples nyeste iPhone 5S- eller 5C-modeller.

Vi går gjennom blant annet hvordan du redigerer dokumenter på tvers av PC, Mac og iPhone eller iPad, ser på noen av de smarteste funksjonene i den nye kalenderen og e-postleseren, samt forteller deg om nye administrasjonsmuligheter for bedrifter.

Les iOS 7-proffguiden »

De smarteste triksene til Windows Phone

I denne guiden tar vi ikke for oss de enkelte Windows-mobilene, men ser på noen av de nyttigste funksjonene i Windows Phone – uavhengig av hvilken Windows-mobil du har. I tillegg til å gå gjennom noen av funksjonene i Windows Phone, skal vi også se på hvordan du bruker skytjenesten Skydrive.com sammen med Windows-mobilen din.

Les Windows Phone-proffguiden »

Skal du bruke Galaxy S4 på jobben?

Samsungs Galaxy S4 er utvilsomt en av årets topptelefoner, og i denne guiden har vi sett på funksjonene som gjør telefonen enda nyttigere i jobbsammenheng.

Vi går blant annet gjennom hvordan du viser mange apper på samme skjerm, hvordan du får mest mulig utbytte av e-postleseren, kalenderen og notatfunksjonene på telefonen, og hvordan sikkerhetsfunksjonene fungerer.

Les Samsung Galaxy S4-proffguiden »

Slik blir du proffbruker på HTC One

HTC One er en av de desidert beste mobiltelefonene på markedet, og selv om den er en fantastisk god underholdningsmobil har den en rekke smarte programvareløsninger som gjør at telefonen er midt i blinken for deg som trenger en telefon som også fungerer godt i jobbsammenheng.

I denne guiden viser vi deg noen av de smarteste funksjonene i HTC Sense-menyene, ser på noen godt skjulte nyttefunksjoner i e-postleseren og kalenderen, hvordan du bruker HTC One sammen med notatappen Evernote, og mye mer.

Les proffguiden til HTC One her »

LG G2 kan mye mer enn du tror

Mange har nok hatt dårlig erfaring med en del tidligere LG-modeller, men etter å ha brukt LG G2 fast i noen uker kan vi ikke si annet enn at dette er et bunnsolid produkt – fullt på høyde med de aller beste toppmodellene på markedet.

I denne guiden ser vi på en rekke smarte funksjoner på LG G2, som hvordan du aktiverer skjermvakt, hvordan du bruker trådløs lagring, samt hvordan du setter opp LG G2 som en trådløs server som du kan lagre filene dine på – og få tilgang til fra PC-en. Vi viser deg også hvordan du får lenger batteritid.

Les proffguiden til LG G2 her »

BlackBerry Z10 er en unik mobil for proffbrukerne

Vi ble svært positivt overrasket da vi nylig testet BlackBerry Z10. Til tross for at tidligere BlackBerry-modeller har vært vanskelige å bruke, er den nye langt enklere, samtidig som den også tar høyde for proffbrukeres behov.

I denne guiden har vi sett nærmere på hvilke funksjoner BlackBerry Z10 har for profesjonelle brukere i bedriftsmarkedet – og som har betydning for deg enten du jobber med administrasjon av ansattes enheter i bedriften, eller du er en ansatt på jakt etter smarte løsninger som gjør jobben enklere for deg.

Les proffguiden til BlackBerry Z10 her »

Slik bruker du proffunksjonene på Optimus G

LG Optimus G (E975) er en forholdsvis rimelig telefon, men den er likevel ganske kraftig og har gode spesifikasjoner. Til tross for en pris på rundt 3400 kroner har den nesten like gode spesifikasjoner som Sony Xperia Z.

Optimus G har veldig mange nyttige funksjoner i tillegg til det som er standard i Android. Du kan for eksempel kjøre flere apper oppå hverandre på samme skjermbilde, du har en veldig nyttig notatfunksjon, og du får med en utmerket kontorpakke. Vi viser deg også hvordan du deler filer fra telefonen til andre enheter i nettverket.

Les LG Optimus G-proffguiden her »

e nyttigste funksjonene på Sony Xperia ZR

Xperia ZR er en førsteklasses underholdningsmobil, men den har også en masse funksjoner som gjør at den også er en svært god jobbmobil.

I denne guiden går vi gjennom hvordan du bruker e-postklienten enda smarte, og unngår e-postmas på kvelden. Vi viser deg også noen smarte funksjoner i notat-appen, hvordan du rydder opp i kontaktregisteret, og hvordan du får bedre batteritid. Har du byttet fra iPhone til Xperia ZR, viser vi deg også hvordan du får over alt innholdet.

Les hele Sony Xperia ZR-proffguiden »

Mer om
annonse