Guide

Bytt fra iPhone til Android på 1-2-3

Du trenger ikke være en mobilekspert for å få alt innholdet over på den nye telefonen.

Introduksjon

Skal du bytte mobiltelefon er det enkleste vanligvis å holde seg til den samme plattformen – det vil si fortsette å bruke iPhone eller Android hvis det er det du har brukt tidligere. Men hvorfor låse seg til en plattform hvis det finnes andre mobiltelefoner som frister mer?

Det er heldigvis enkelt å bytte mobilplattform, forutsatt at du gjør det på den rette måten. I denne guiden lærer du hvordan du bytter fra iPhone til en Android-mobil og samtidig får med deg alle SMS-ene, e-posten, kontaktene og annen informasjon du har liggende på den gamle mobilen.

Samsung Galaxy S III er en av de mest solgte Android-mobilene for tiden.Foto: Samsung

Hvorfor bytte fra iPhone til Android?

Mange vil nok hevde at iPhone er en fantastisk mobiltelefon, og at det ikke er noen som helst grunn til å bytte til noe annet. Vi er enige i at Apple lager mobiltelefoner som både er enkle og bruke og som det ikke er så mange andre som kan måle seg med når det gjelder design. Likevel har det skjedd vanvittig mye med Android-mobilene de siste par årene, og mange av de beste Android-mobilene kan skilte med både mer avansert maskinvare og enda mer avanserte muligheter i programvaren enn det iPhone kan.

Her er noen gode grunner til å bytte fra iPhone til Android:

  • Større utvalg av mobiltelefoner i ulike størrelser og prisklasser
  • Åpent system som er lett å tilpasse til egne behov. Liker du ikke menyene eller musikkspilleren, kan du bytte dem ut!
  • Mer avanserte muligheter i menyer og brukergrensesnitt
  • Gode Google-tjenester integrert
  • Med en Google-konto får du med deg apper, innstillinger og annet automatisk selv om du senere bytter til en helt annen Android-mobilprodusent

Overbevist? Isåfall bør du følge med oss over på neste side, da skal vi forklare hvordan du får med deg mest mulig over til den nye Android-mobilen din.