Tek.no

Guide The Crew

På med sikkerhetsselen, her går det unna

Hele USA ligger foran deg i et enormt bilfokusert MMO.

13 Des 2014 12:00

Innledning

The Crew er et enormt og særdeles fritt bilspill, der du kjører USA på kryss og tvers sammen med en rekke andre spillere. Vi snakker om et fartsfylt MMO, der det er biler, biler og atter biler som står i fokus.

For noen fremstår dette som det best tenkelige utgangspunktet for noe spill, mens andre vil kanskje vegre seg.

Du spiller en ung og lovende sjåfør, som har for uvane å gjøre ting som ikke er helt innenfor rent lovmessig. Etter litt innledende trøbbel kommer du deg tilbake på veien, men denne gangen jobber du på riktig side og har som oppdrag å infiltrere en tvilsom gjeng. I den forbindelse mangler det ikke på fart og moro.

Mens tradisjonelle bilspill gjerne holder seg til vanlige veier, eller fokuserer på å kjøre utenfor veien gjør The Crew begge deler. De fleste bilene kan tilpasses miljøet de skal kjøre i ganske bra, og du kan frese rundt ganske mye som det passer deg.

Du får kjøre på mange forskjellige måter.

Spillet kommer til en rekke plattformer, og har nok vært siktet inn på den nye konsollgenerasjonen. Det er enkelte elementer i PC-versjonen som har tydelig konsollslektskap, blant annet er det en sperre på oppdateringsfrekvensen. Utover det har du veldig mange gode muligheter til å justere på grafikknivåene.

– Har potensiale til å være det beste av dem alle

Vår kollega Espen Jansen i Gamer.no har skrevet en sniktitt og en test av The Crew.

– The Crew er et av de første virkelig massive bilspillene, hvor spillernes samkjøring står i fokus. Med en kraftig integrert en- og flerspillerdel lar spillet deg leke og konkurrere med andre spillere når og hvor det skal være, og muligheten til å interagere med andre spillere er et av de mest spennende aspektene ved The Crew.

– Med førti ulike biler å velge mellom, samt et flust av bildeler og ferdigheter å skru sammen etter eget ønske er valgfriheten stor, og det at man også er nødt til å endre taktikk og biltype basert på banegrunnlaget gir også mye til opplevelsen.

Les testen av The Crew hos Gamer.no »

Les også