Tek.no

Guide Battlefield 4 Beta

Det nye Battlefield-spillet byr på lekker grafikk

Gjør deg klar for en fartsfylt runde på en splitter ny slagmark.

2 Okt 2013 10:04

Innledning

Battlefield-serien er en av de virkelig store titlene innen spillbransjen, og er en "arkadifisert krigssimulator". Serien har holdt på siden spillet Battlefield 1942 tok folk med storm da det kom ut i 2002. Battlefield var unik, da det tillot spillerne å ta kontroll over alt fra digre hangarskip til sure motorsykler med sidevogn. I tillegg kunne du selvfølgelig løpe rundt som vanlig infanterist også

Siden den gang har spillselskapet Dice sluppet en rekke Battlefield-spill, og siden Battlefield Bad Company 2 har striden vært satt til nåtiden. Battlefield 2 fra 2005 var riktignok også satt i nåtiden, men Battlefield 2142, som kom året etter, flyttet krigføringen fremover i tid.

Battlefield 4 byr på mye action og moro.

Etter Battlefield Bad Company 2 kom Battlefield 3, og denne uken ble endelig den første versjonen av Battlefield 4 sluppet. Har du ikke det nødvendige Premium-medlemskapet, eller fått tilgang via kjøp av andre spill, er du pent nødt til å vente til 4. oktober med å teste betaversjonen. Selve fullversjonen kommer først 29. oktober. Kartet du får spille er Siege of Shanghai, som foregår i et byområde, nær vannet.

Gjør deg klar for heftig skyting og gal helikopterkjøring.

Et skikkelig tungdrevet spill

Battlefield-serien har alltid vært et spill som de fleste har kunnet spille, uansett hva slags maskin de hadde. Samtidig har maskinkravene vært ganske solide om du ville kjøre alt av innstillinger på sitt maksimale.

I Battlefield er det svært hektisk på slagmarken, og tempoet er et helt annet enn det du finner i ARMA III. Du kan gjerne si at skaperne har ofret litt av realismen for at det skal bli en mer intens opplevelse.

Her kan du gjerne løpe i sikksakk mellom bombenedslagene, før du fyrer av en diger skarpskytterrifle fra hoften. Noen liker dette, mens andre vil ha mer realisme.

Brettene er gjerne svært varierte, og det legges opp til alt fra digre kamper i ørkenen, med stridsvogner, kamphelikoptere og fly, til vanvittige kamper i trange kontorbygg.

Bli med over på neste side, så titter vi på hvilke grafikkinnstillinger du kan endre i Battlefield 4 Beta »

Les også