Til hovedinnhold

Full oversikt: Her er målingene fra grafikkorttestingen vår

Sammenligne grafikkort her.

AMD RX 7900 XTX og Nvidia RTX 4080.
Anders Brattensborg Smedsrud, Tek.no

I testene våre av grafikkort har vi ikke mulighet til å ta med all testdata vi har samlet i databasen vår. Da ville grafene og sakene våre blitt for lange og uoversiktlige.

Vi forsøker alltid å sammenligne kortene vi tester med andre relevante modeller, være seg nyere rivaler i samme priskategori eller eldre kort du som leser kanskje er på jakt etter å oppgradere fra.

Men vi treffer ikke alltid blink der, så for å forsøke å gjøre den store testdatabasen vår nyttig for enda flere gjør vi den nå tilgjengelig her.

Her finner du alltid nokså oppdaterte grafer som viser nesten alle målinger vi har gjort, være seg målinger av rasterbasert ytelse, ytelse med nye teknikker som strålesporing eller oppskalering, og andre nyttige målinger av kortenes støynivå, kjøling, strømforbruk og energieffektivitet.

Håper du synes oversikten er nyttig!

PS: Her finner du alle de siste testene våre av grafikkort »

Tester av rasterbasert ytelse

Tester med strålesporing og oppskalering

Andre målinger

OBS: Merk at verdiene i grafene over av og til kan avvike noe fra de som er oppgitt i enkelte tester. Det skyldes i så fall at vi har gjort nye målinger etter publisering som vi ikke har ansett signifikante nok til å endre vurderingen vår.

annonse