Tek.no

Guide

HTPC trinn for trinn - del 10

11 Feb 2006 13:30

Innledning

På tross av det jeg skrev til slutt i forrige artikkel, blir det ikke TV-kort og NetRemote denne gangen. I denne artikkelen skal jeg forklare litt om grunnleggende automatisering, både av selve HTPC-en og av andre ting, som kan oppnås med Girder fra Promixis (som også står bak NetRemote, som blir gjennomgått i en senere artikkel).

Promixis er et firma opprettet av entusiaster, for entusiaster, og kundebehandlingen og brukerstøtten er direkte eksemplarisk. Dessuten er de fantastiske til å implementere nye funksjoner og tillegg til eksisterende funksjoner når folk ber om det. Hvis Microsoft hadde vært like flinke, ville neppe noen orket å bry seg om Linux-systemer eller Apple nå!

Men dette blir ikke en "sånn gjør man for å få en HTPC som styrer alt jeg har lyst til og fungerer perfekt for meg"-artikkel. Da måtte jeg skrevet hundrevis av gjennomganger, for alle har jo ulike behov. Men igjen kommer fordelene ved brukerstøtten og alle de gode hjelperne på Promixis-forumet. Først en gjennomgang med mulighetene særlig Girder byr på.

Oversikten over alle artikler i denne serien så langt finner du her.

Les også