Tek.no

Guide

Julegavene til hjemmet

20 Des 2008 08:00

De originale

De siste ukene har vi tatt for oss julegavetips til hver enkelt i familien, men hva med tips som hele familien kan dele, julegavetipsene til selve hjemmet? Med knappe fire dager igjen til julaften rekker vi med nød og neppe en omgang julegavetips med særpreg.

Sjansen er nok liten for at ting kommer frem i tide om du bestiller fra andre siden av dammen nå, men en løsning kan være å printe ut et bilde av tingen og pakke dette inn i en eske. Anbefales ikke til familiens minste, men alle over ti år vil vel kunne holde ut å vente noen dager til.

De originale

Har du vært på utkikk etter en liten hylle til Burago-modellene dine, så kan denne være noe for deg. Velg mellom tre klassiske amerikanske biler, en 1957 Chevy Bel Air, 1965 Ford Mustang eller en 1969 Corvette. Replikaene koster $79,95 og fås hos whatonearthcatalog.com.

Fritt for Mustangen!

Riktignok ligger hagene rundt om i landet delvis under snø og is, men før vi vet ordet av det så titter krokusene opp av jorda. Da kan disse være fine å ha på lur. Herr og fru Marsboer og den flyvende tallerkenen deres som ikke flyr lengre. Og av ansiktsuttrykket til fruen å dømme er det mannens skyld. $49,95 fra whatonearthcatalog.com.

"Jeg sa du skulle stoppe og spørre om veien!"

Un cadeau, un cadeau! Du trenger ikke ha sleipe planer for å like denne trojanske kaninen. Fyll den med snop og la familien bytte på å slenge franske fornærmelser til hverandre. $24,95 fra whatonearthcatalog.com.

"Fetchez la vache!" *Moooo*

Les også