Tek.no

Anbefaling

Julegavekameraer - del 5

15 Des 2005 12:09Først publisert 15 Des 2005 04:00
annonse

Det største fordelen med Sony Cybershot DSC-T7 er størrelsen – eller mangel sådan. Det er så lite at man kan gå med det rundt halsen på samme måte som mange gjør med mobiltelefon eller nøkler, uten at man sjeneres av det.

Et annet punkt hvor T7 også skiller seg positivt ut fra mengden er på hurtighet. Dette kameraet er så raskt på alle områder at du normalt ikke vil gå glipp av et godt bilde på grunn av at kameraet er for langsomt.

I likhet med mange andre små kameraer, har det 3x optisk zoom og grei tele, mens det nesten ikke er vidvinkel. Det kan gi deg problemer hvis du ikke har mulighet til å gå langt fra motivet.

Se hele testen av Sony Cybershot T7 her.

Sony Cybershot T7 er ikke et funksjonsrikt kamera. Det henvender seg først og fremst til dem som ønsker seg et point-and-shoot-kamera, som kan ta gode bilder uten for mye besvær.

annonse

I likhet med den gjeldende trenden, har også Sony ofret den optiske søkeren, så man kan kun bruke skjermen som søker. Men i motsetning til hva som ofte er tilfelle, er dette en skjerm av meget høy kvalitet. Den er på 2,5 tommer, og består av hele 230 000 piksler.

Dette kameraet gir litt mindre skarpe bilder enn vi ønsket oss, men på vanlige utskrifter i 10x15cm vil du ikke kunne se det. På de fleste andre områder var kvaliteten omtrent som på andre kameraer, eller bedre.

Vi vil påstå at dette er et kamera for deg som først og fremst vil ha det lite og lekkert. Hvis ting som funksjonalitet og bildekvalitet er viktigere, finnes det bedre kameraer for deg.

Se hele testen av Sony Cybershot T7 her.

annonse

Les også