Her er de rimelige julegavene

Vil du unngå å tømme lommeboka fullstendig?

Er du møkka lei av alle de dyre julegavetipsene? Her har vi samlet et solid knippe med smågreier som ikke koster så alt for mye.

Først ut er den klassiske minnepinne. Nå som USB 3.0 har fått fotfeste vil en slik i valgfri kapasitet kunne være svært praktisk. Forvent priser fra rundt hundrelappen for 8 GB, deretter går det bare opp. Vi har hatt god erfaring med Apacer AH552, som med 32 GB lagringskapasitet koster rundt 600 kroner.

Siden vi først er inne på lagring vil vi ta med eksterne harddisker, da av den fysisk lille sorten, nemlig slike med 2,5-tommers harddisk på innsiden. Regn med rundt 500 kroner og oppover. Gode alternativer:

Cooler Master Sirus

Hodesett er også en kjekk ting å få til jul. Vi har blinket oss ut følende to modeller, som prises til henholdsvis rundt 500 og 1000 kroner:

En popcornmaskin er kanskje ikke veldig sentralt for en datamaskin, men tanken på en popcornmaskin stående på skrivebordet er absolutt fristende. En rekke butikker fører i alle fall slikt. Prisene ligger på rundt 300 kroner og oppover.

En gammel slager er selvfølgelig også en kasse med nudler. Ved innkjøp i en av de litt mer eksotiske butikkene rundt om i landet kan man ofte få en kasse for slikk og ingenting.

En hodelykt er også blant slike kjekke og greie ting. Når man knoter rundt under skrivebordet på leting etter kabler og annet er det veldig greit med en lykt på hodet, slik at man kan se skikkelig samtidig som man har begge hender ledige til kabelrydding. Priser du kan regne med er fra tilnærmet gratis og opp til mange tusen kroner.

Litt spill og moro er også artig. Undertegnede har fått stor sans for både Battlefield 3 og Skyrim. Prisene ligger for begge to på rundt 300 kroner.

En grom SSD så trenger ikke koste så mye, og er noe de fleste vil sette pris på. Samsung SSD 830-serien har seilt inn som en riktig så het kandidat, og prisene ligger på rundt 850 kroner dersom 64 GB holder.

Morsomme t-skjorter kan godt slå bra an. En rekke nettsteder verden over selger t-skjorter med en hel rekke rare motiver. Blant de mer spesielle så fant vi hos Thinkgeek.com en t-skjorte som foruten å dekke til deler av kroppen også viser signalstyrken på eventuelle Wi-Fi-signaler i nærheten. Prisen er på 19,99 USD.

Les også
Dette kan du vinne på julaften
Les også
Disse premiene kan du vinne i luke 23
Les også
Dette kan du vinne i luke 22
Les også
Slik fikser du valentinsdagen
Les også
Her er julemobilene – til hele familien
Les også
Gi bort et systemkamera til jul
Les også
Disse spillene er sikre julegaver
Les også
Her er nettbrettene du bør kjøpe til jul
Les også
Her er hodesettene du skal ønske deg
Les også
Her er TV-ene du skal kjøpe til jul
Les også
Disse mobilene bør du kjøpe til jul
Les også
Nissen bør vite om disse kameraene
annonse