Tek.no

Anbefaling

Krogvold-workshop i Venezia

Foto: Dag E. Thorenfelt
4 Okt 2007 04:00

Nå har du mulighet til å oppleve en av verdens mest energiske og inspirerende fotografer og en av verdens vakreste og mest fotogene byer samtidig!

I sine workshops legger Morten vekt på hele den kulturelle opplevelsen - ikke bare den fotografiske siden av den, så vær forberedt på å bli servert god mat, gode historier, godt selskap og god kunst i alle former. En uke i Venezia med ham og hans team blir et kulturelt dypdykk de fleste av oss sjelden vil oppleve. Høres dette fristende ut, kan du lese hva de selv sier om workshopen nedenfor, under bildet:

Foto: Morten Krogvold

Fotografisk workshop i Venezia 14.-22. januar 2008

Velkommen til workhop i vakre Venezia. Dette er den beste tiden å besøke Venezia på. Gatene er glissent for turister, og selv Marcuskirken har lite besøk. Det er kaldt og det kan komme snø. Frostrøyken siver gjennom de trange smugene og danner et vakkert bløtt lys som er helt enestående for fotografering. Er vi ekstra heldige, kan vi oppleve tåke.

Stemningen på denne årstiden er som tatt ut av filmen “Kjøpmannen i Venezia

Morten Krogvold har rundet over 110 Vågåworkhops, og han har i 13 år hatt workshops rundt om i Europa, samt vært engasjert blant annet av Maine Photographic Workshop i USA, holdt workshop for pressefotografer i Sør-Afrika, gjør annenhvert år workshop i Bangladesh under den kjente Chobi Mela fotofestival i Dhaka og er kreativ leder for Nordic Light, Festival for Fotografi i Kristiansund, en årlig begivenhet.

I Venezia holder Morten Krogvold en syv dagers workshop der vi ønsker at du deltar med entusiasme, selvstendighet og et glødende engasjement for fotografiet og alt det bringer med seg. Vi ønsker at du skal finne en forståelse av hva vi holder på med og hva et godt bilde er. Du vil få gode tilbakemeldinger på fotografiene dine underveis. Morten Krogvold vil gi 100% av sin kompetanse og begeistring. Du vil få en fantastisk opplevelse under fantastiske forhold. Du trenger ikke kunne fotografere. Vi vil ha et lite teknisk kurs for de som trenger det.

Dette er en workshop der du selv må sørge for å fremkalle filmen din hvis du er analog. Er du digital, må du ha med egen laptop med de programmene(photoshop) du trenger for å gjøre bildet ferdig til print. Vi har med to printere fra Canon der du kan printe ut bildene dine. Morten Krogvold kommer til å vise dere hvordan han jobber, hans daglige utfordringer. Dere kan komme med egne behov for hva dere ønsker Morten Krogvold skal snakke om. Undervisningen vil foregå like mye i museene og galleriene som i forelesningsrommet.

Vi er i en av verdens vakreste byer, med noe av verdens mest berømte kunstverk. Gallerie dell`Accademia, Gugenheim og de utallige vakre kirkerom er bare en liten del.

Vi skal bo på hotell der frokost er inkludert, og ellers skal vi innta måltidene sammen, drikke og spise godt, se god kunst og høre god musikk. Morten Krogvold kommer til å lage nye foredrag for workshopen, og han vil som alltid bruke mye tid og krefter på å legge opp workshopen slik at den skal bli mest mulig interessant for dere.

Vi ønsker å ha med oss en liten gruppe på 27-29 personer. Derfor er det først til mølla.....

Pris for workshop med overnatting og frokost er 15.900,-. og kan betales i to avdrag. Når du melder deg på workshopen, er plassen din sikret først når du har betalt inn depositumsbeløpet på 3.500,-. 6.200,- x2 betales inn i desember og januar. Du må reise på egenhånd, men vi kommer til å samordne gunstige flytider slik at de som vil kan bestille på samme fly.

For påmelding: annelise@mortenkrogvold.com

Velkommen til workshop i Venezia.
Vennlig hilsen
Anne Lise Flavik og Morten Krogvold

Foto: Morten Krogvold
annonse

Les også