Tek.no

Anbefaling

Julegavetips til spilleren

Lurer du på hva du skal legge under juletreet?

Shutterstock / Torstein Sørnes
Torstein Sørnes
22 Nov 2013 15:00

Spillmus og musmatter

Julaften nærmer seg med store skritt, og det er viktig å få de rette pakkene under treet. Med noen velfortjente feriedager og nye stortitler som Battlefield 4 og Call of Duty: Ghosts blir det fort litt spilling, og da er det skikkelig kjekt om utstyret er på plass. Her har vi samlet noen gode julegavetips til spilleren.

Corsair Vengeance M65

Corsair Vengeance M65.Foto: Rolf B. Wegner, Hardware.no

Vengeance M65 fra Corsair er en knall spillmus som bør passe de fleste. På innsiden har de pakket inn lasersensor på 8200 DPI og et minne hvor du kan lagre sensitivitets- og knappeprofilinnstillinger, slik at disse alltid følger med musen. Den har også en fiffig skarpskytterknapp som midlertidig redusererer sensitiviteten, for å lande treffsikre skudd på lange avstander. Konstruksjonen er solid og materialet på overflaten er herlig, selv etter lengre bruk. M65 ble anbefalt i vår test, og er en god mus å pakke inn i år.

Les vår test av Corsair Vengeance M65 »
Finn beste pris på Corsair Vengeance M65 »

Razer DeathAdder 2013.Foto: Razer

Razer DeathAdder 2013

Musen fra Razer, oppkalt etter en av verdens mest giftige slanger, er en ny reinkarnasjon av den gamle og populære modellen. Den har blant annet fått ny optisk sensor på 6400 DPI, sidekantene har blitt gummierte for ekstra godt grep, og den glossy overflaten har blitt erstattet med matt. I motsetning til de fleste andre optisk mus, er det mulig å justere oppløsningen i steg på 100 DPI om gangen, kontra noen få forhåndsbestemte oppløsninger. Den optiske sensoren er helt fri for akselerasjon, noe som gjør DeathAdder til godt våpenvalg om du skal inn på slagmarken.

Finn beste pris på Razer DeathAdder 2013 »

Flere gode alternativer: Disse spillmusene anbefaler vi »

Func Surface 1030 XL.Foto: Rolf B. Wegner, Hardware.no

Func Surface 1030 L og XL

Func Surface 1030 er en skikkelige god musmatte i plastmateriale. Forgjengeren med samme navn har blitt produsert i en årrekke og pådratt seg et svært godt rykte, og den nye versjonen er større og med forbedret overflate. Den kommer i to størrelser, L og XL, som måler henholdsvis 33 x 26 og 36 x 28 centimeter. Mattene kan snus om slik at du kan selv velge mellom glatt og ru overflate, og den ligger som støpt på skrivebordet. Det er en skikkelig solid musmatte, så Surface 1030 er absolutt verdt en titt.

Finn beste pris på Func Surface 1030 L/XL »

SteelSeries QcK

SteelSeries QcK.Foto: SteelSeries

Vil du heller ha en matte i tøy, eller et billigere alternativ til Surface 1030, bør du vurdere QcK-mattene fra SteelSeries. Disse kommer i mange forskjellige farger, motiver, størrelser og tykkelser, så du finner nok en som passer til den heldige utvalgte. QcK-mattene har vært et veldig populært valg hos spillere i mange år, og er et bankers valg til de spilleglade.

Se utvalget og finn beste pris på Steelseries QcK musmatter »

Med mus og matte i boks, bør du sørge for god klang i klokkene:
Bli med over til neste side for å se på gavetips som lyder godt »

Les også