Tek.no

Anbefaling

Nikon D70s og D50 lanseres 20. april

16 Apr 2005 11:25

Samtidig beklager de de tidligere omtalte lekasjene der brukermanualer til disse kameraene har blitt lagt ut på internett.

Nikon jobber nå med å forberede pressemeldinger og lansering av kameraene. Navnene som står på brukermanualene, D70s og D50, er ikke offisielle, og kan endre seg før lansering.

D70s skal erstatte det eksisterende D70, mens D50 blir et lavpris-kamera som skal konkurrere i den nedre delen av markedet.

Spesifikajonsmessig ser de ikke så forskjellige ut fra D70, men det kan være mange ting som ikke kommer fram på en speisfikasjonsliste. Vi er særlig spente på å se hvordan D50 kommer ut prismessig og kvalitetsmessig. Med lavere oppløsning enn EOS 350D, bør det bli enda billigere, for å kunne konkurrere. Det er gode nyhetere for de som vurderer speilrefleks men blir litt satt ut av prisnivået.

Tidligere har Nikon brukt svært lang tid fra de annonserer en speilrefleksmodell til kameraet er tilgjengelig for salg. Vi håper de har endret denne politikken nå, så det ikke blir høst før vi kan kjøpe det.

annonse

Les også