Beste mobile bredbånd i september 2023

Mobilt Bredbånd er en tjeneste fra Tek.no, der du smidig, enkelt og nøytralt sammenligner mobile bredbånd fra alle mobiloperatører i Norge. Velg ditt forbruk, og om du har preferanse på mobilnett, og se hvor mye du kan spare ved å bytte til et nytt mobilt bredbånd. Tjenesten har annonselenker som gir VG inntekter, les mer om det her

Databruk per måned -  
GB

01550100150200+

Mobilnett 

Viser 39 treff

Sammenlign billigste mobilt bredbånd

Med mobilt bredbånd kan du raskt koble deg til internett, enten du er hjemme, på hytta, i bilen eller andre steder det er mobildekning. Vi i Tek.no lar deg sammenligne mobilt bredbånd for å finne det beste abonnementet for deg. Det kan være vanskelig å finne det beste mobile bredbåndet for ditt forbruk, og det finnes flere forskjellige abonnementer, funksjoner og prismodeller å velge mellom. Det er sannsynlig at forbruket ditt vil variere fra måned til måned, og det er derfor desto viktigere å finne riktig mobilt bredbånd slik at forbruket ikke gir stort utslag på regningen. Vi legger dine spesifikke krav til hva et abonnement må inneholde til grunn, og hjelper deg å finne billigst mobilt bredbånd for ditt forbruk.

Bruk av mobilt bredbånd i utlandet

Mobilt bredbånd inkluderer som oftest kun bruk i Norge, mens noen tilbyr tilgang i Skandinavia og noen i Europa. Dersom du bruker mobilt bredbånd i utlandet, må du velge en av avtalene vi har markert som “fri bruk i EU/EØS”, eller se etter spesifiseringen av at abonnementet kan brukes i hele Skandinavia. De fleste mobile bredbånd er sperret for bruk i utlandet, slik at du ikke vil få ekstra kostnader om du ved et uhell tar med deg bredbåndet til utlandet.

Hastighet på mobilt bredbånd

En viktig faktor for din totale opplevelse av mobilt bredbånd er surfehastigheten. Riktig antall gigabyte til en god pris er ikke nødvendigvis alt du bør fokusere på ved valg av mobilt bredbånd. Nesten alle mobile bredbånd fungerer i dag på 4G-nettet, som vi har markert i vår tjeneste, men enkelte har hastighetsbegrensninger. Hastighetsbegrensning på mobilt bredbånd kan enten være satt permanent, eller slå inn når du har nådd din bruksgrense på antall gigabyte per dag eller måned. Vi har merket de mobile bredbåndene med begrensninger i surfehastighet i beskrivelsen.

Slik finner vi billigst mobilt bredbånd

Når vi skal finne det beste mobile bredbåndet for deg regner vi ut hvor mye data som er inkludert i abonnementet, og hva det vil koste deg å overskride det som er inkludert i den faste månedsprisen. Du vil på denne måten få presentert den beste totale løsningen for ditt forbruk, som i noen tilfeller kan være å velge et abonnement med en mindre datapakke og legge til en ekstra datapakke.

Bytt mobilt bredbånd

Vi lister ut alle norske leverandører av mobilt bredbånd med alle deres abonnementer nøytralt sortert etter pris. Det er med andre ord ingen operatører som kan betale for sin plassering i vår utlisting. Det operatørene kan få er en ekstra “Bytt til”-knapp i sin utlisting, og vil da betale en fast sum per nye kunde som verves via tjenesten. Denne inntekten lar oss drifte og utvikle tjenesten videre. Redaksjonen er ikke delaktig i dette arbeidet.

Tips oss om feil og forbedringer

Informasjon og priser i denne tjenesten er hentet fra operatørenes egne nettsider. I enkelte tilfeller samarbeider vi med operatører, som innebærer at de sier i fra når priser og vilkår endres. Tjenesten oppdateres fortløpende, og vi tar forbehold om feil. Mobilt bredbånd-tjenesten driftes og utvikles av VG Lab, en avdeling i Verdens Gang som også eier Tek.no. Vi setter stor pris på tips, ris og ros. Ta kontakt med oss via hei@vglab.no.

Nkom godkjenning

Nkoms godkjentmerking gjelder sammenlikning av prisinformasjon for abonnement. Godkjentmerket omfatter ikke prisinformasjon for telefoner eller annet innhold på denne nettsiden.

Leter du etter et billigere mobilabonnement?
Sjekk ut vår sammenligning av mobilabonnementer.

Finn ut om du får den hastigheten du betaler for:
Mål din nettlinje med vårt Speedometer.