Tek.no

Konkurranse

Julekalender 2013 – Luke 5

Føler du deg heldig, punk?

Shutterstock/Rockvilepikephotographs
5 Des 2013 00:03

Vi skriver 5. desember og har nå kommet godt igang med julekalenderen. Noe «hardware» i form av kameraer har vi allerede delt ut, og i dag står det litt mykvare på programmet:

Adobe Photoshop Elements 12

Photoshops lillebror, Photoshop Elements, vokser seg stadig større og sterkere. I årets utgave har programmet fått en egen «Guided Edits»-modus, som trinn for trinn viser deg hvordan du kan lage effekter i bildene dine.

Nytt av året er også er «Content-Aware Move», en funksjon som er lånt fra storebror Photoshop CC.

Med denne kan man flytte elementer i et bilde (for eksempel et menneske) og programmet vil fylle igjen hullet med bakgrunn. Funksjonen lar deg også rette opp horisonter i bildet, hvor eventuelle kanter blir fylt igjen med samme «Content-Aware»-teknologi.

Koblet mot skyen

Nytt i Elements 12 er en oppkobling mot Adobes skytjeneste, Revel. Med denne skal du kunne synkronisere bilder og videoklipp på tvers av det du måtte ha av plattformer – PC, nettbrett eller mobil. Revel kan også automatisk synkronisere bildene.

Revel fås til iOS og Windows-enhenter, og kan brukes gratis opp til 50 bilder i måneden. Hvis du derimot vil laste opp flere bilder eller videoer, må du ut med 42 kroner i måneden for premium-utgaven.

Les mer om Adobe Photoshop Elements 12 her.

Premien er levert av Adobe.

Svar på spørsmålene under, så er du med i trekningen. Konkurransen vil være aktiv frem til i kveld klokken 23.59.

Våre konkurranseregler finner du her

Følg også med på adventskalendrene hos våre søstersider:

Les også
Adobe slipper ny versjon av Photoshop Elements
Les også
Adobe Elements 12 viser veien
annonse

Les også