Tek.no

Konkurranse

Akams julekalender, dag 10

Dagens premie.
10 Des 2010 00:00

Hvis du reiser rundt og holder multimedieframvisninger, har lyst til å kunne se video i ulike rom i huset, eller bare trenger et kompakt hjemmekinoanlegg til hybelen, er dette premien for deg.

Epson har gitt en EH-DM3 – et komplett hjemmekinoanlegg i én boks. Her er det både projektor, DVD-spiller og simulert surroundanlegg. Du trenger ikke koble en masse ledninger, tilpasse og justere. Her er det bare å plugge inn strømmen og peke den mot en hvit vegg, så er du i gang.

Denne kan bli dine dersom du svarer riktig på spørsmålene nedenfor.

Blant alle som svarer riktig, trekker vi ut en vinner som en EH-DM3 fra Epson.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året, og det er nye premier hver dag. Ansatte i Edda Media AS eller Epson eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 10. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I nå i helgen kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinnerne tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Våre søstersider har også julekalendre på gang - du finner dem her:

annonse

Les også