Til hovedinnhold
Konkurranse

Vinn en Epson Ecotank 2550

Svar på to enkle spørsmål for å delta i konkurransen.

Det er desember, det er førjulstid og i tradisjon tro også kalendertid for alle Tek.no-lesere. I år deler vi ut premier for nesten 200 000 kroner, med noe for enhver smak. Det kan med andre ord lønne seg å følge med på Tek-forsiden hver dag i desember for å se om sjansen til å vinne noe akkurat du ønsker deg dukker opp.

I dagens kalenderluke finner du 3-i-1-skriveren Ecotank ET-2550 fra Epson. Epson har gitt premien, som har en verdi på 3000 kroner.

Kanskje har du en multifunksjonsskriver allerede. Sjansen er imidlertid stor for at denne bruker en mengde små blekkpatroner som du må bestille og bytte flere ganger i året. Enten fordi de går raskt tomme, eller fordi blekket i dem tørker ut mellom hver gang du bruker skriveren.

Dagens premie, Epson Ecotank ET-2550 har store blekktanker du kan etterfylle ved behov, samt to års forbruk av blekk.

Epsons EcoTank ET-2550 forsøker å sette en stopper for denne problematikken. I stedet for flere små blekkpatroner byr nemlig denne skriveren på fire store blekktanker. Disse kan etterfylles ved behov fra store medfølgende blekkflasker – som for øvrig skal holde til omtrent to års utskrifter.

Denne løsningen skal føre til svært rimelige utskrifter.

Som andre multifunksjonsskrivere byr Epson Ecotank ET-2550 også på kopiering- og skanningfunksjonalitet.

Vi håper alle får en fortsatt fin førjulstid, og ønsker lykke til med spørsmålene!

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av lukene blir publisert på førstkommende mandag. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

Les også
HP Sprout Pro: Kan vi skanne og 3D-skrive en propell?
Les også
Denne skriveren sløser bort én fjerdedel av blekket
Les også
Denne gigantskriveren skriver i 2,5D
Les også
Slik skriver du ut fra nettbrettet eller mobilen
annonse