Konkurranse

I kalenderluken lille julaften kan du vinne en ordentlig nettverkspakke

Ruter, Homeplug og 4G.

Det er førjulstid og det er ikke minst kalendertid. I år har vi fått inn drøssevis av fantastiske premier som vi har tenkt å dele ut til dere lesere. Du gjør med andre ord svært lurt i å sjekke innom for å prøve lykken daglig.

I dag kan en heldig vinner stikke av med en ordentlig nettverkspakke fra TP-Link, bestående av en Archer C5400 ruter, et WPA8730-kit og 4G-ruteren M7310.

Archer C5400 er en avansert trebåndsruter med 4-strøms-teknologi som skal kunne øke hastighetene med opptil 25 prosent på alle bånd. Det gir en total hastighet på opptil 5334 megabit per sekund.

Ruteren støtter MU-MIMO, har Smart Connect-teknologi og en tokjernet prosessor på 1,4 GHz. Åtte eksterne antenner gir maksimal wifi-dekning i ditt hjem.

WPA-8730-pakken sender nettverkssignalet ditt over strømnettet og består av en senderenhet og en mottakerenhet som støtter opptil 1200 Mbit/sek mellom seg. Mottakeren inneholder også et trådløst wireless AC-aksesspunkt som sender på både 5 GHz og 2,4 GHz, og har også tre nettverksporter om du vil ha en kablet tilkobling.

M7310 er et 4G-modem som kan levere trådløst nett til 10 enheter samtidig med hastigheter opptil 150 Mbps. Du kan velge om du vil bruke 2,4 eller 5 GHz, og med det innebyggede batteriet kan du bruke den også der du ikke har strømtilkobling i opptil 10 timer.

Premiene har en samlet verdi på drøyt 6000 kroner.

Med dagens premie bør du være sikret godt trådløst nettverk overalt.

Vi håper alle får en fortsatt fin førjulstid, og ønsker lykke til med spørsmålene!

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av lukene blir publisert på førstkommende mandag. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

annonse