Til hovedinnhold
Konkurranse

Du kan vinne en kliss ny Huawei P9

Det er øyeblikkelig skolestart, og vi deler ut mobiler til heldige vinnere.

Høsten nærmer seg ubønnhørlig, og enten det er skolebenken som kaller igjen, eller jobben som synes det får være nok med fem uker fri, kan en ny mobil være en hyggelig overraskelse for noen hver.

Vi i Tek.no kjører konkurranser hver uke i fire uker fremover, der du kan vinne noen av de heftigste mobiltelefonene på markedet.

Vi kårer to vinnere som får hver sin telefon

En ganske uvanlig kameraløsning hører til, og det gjør også en nattmodus som lar P9 ta imponerende bilder når det er mørkt.
Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Aller først ut er Huaweis P9. Vi har to stykker av Huaweis toppmodeller å dele ut til heldige vinnere som svarer rett på de tre spørsmålene under.

Telefonen er bygget i aluminium, og kan skilte med flott byggekvalitet og gode spesifikasjoner. En svært uvanlig kameraløsning har det også blitt plass til.

Da vi testet telefonen i april imponerte den både med hastighet og funksjoner i toppklasse. En senere oppdatering som har kommet til gjør at kameraet også fremstår som meget bra. Du kan se mer av hvordan den oppfører seg i ulike situasjoner i vårens store kamerasamletest, og i en litt nyere sammenlikning av et utvalg telefoner fra flere prisklasser.

Obs! Huawei P9 og P9 Plus deler samme kameradel, så se etter resultater fra Plus-modellen i samletesten.

sitat"Den er bygget i aluminium, og den er syltynn. Under sju millimeter tykkelse er ikke hverdagskost for en mobiltelefon. Samtidig føles den meget solid i hånden.Fra testen av Huawei P9"

Premien har en verdi på knappe 5 000 kroner, og er gitt av Huawei. Vi kårer to vinnere i denne konkurransen som varer fra lørdag 6. august til lørdag den 13. august. Kåring av vinnere og utsending av premier skjer påfølgende mandag.

Adresseinformasjonen du legger inn i skjemaet under brukes kun til utsending av premier, og slettes kort tid etter at konkurransen er avsluttet.

annonse