Til hovedinnhold
Konkurranse

Det er tid for den tolvte luken i adventskalenderen

Vinn en toppmobil og en rå smartklokke.

Niklas Plikk, Tek.no

Det er desember, det er førjulstid og det er ikke minst kalendertid. I år har vi fått inn drøssevis av fantastiske premier som vi har tenkt å dele ut til dere lesere. Du gjør med andre ord svært lurt i å sjekke innom for å prøve lykken daglig.

Premien i dagens kalenderluke er en Samsung Galaxy S7 Edge med trådløs hurtiglader og den nye smartklokken Gear S3. Total verdi på premien er drøyt 10 000 kroner.

Samsung Galaxy S7 Edge kommer godt ut i testen.
Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Da Samsungs Galaxy S7-modeller først dukket opp til test var det antakeligvis de aller mest helstøpte mobilene på markedet. Vanntette, med iøynefallende design og et kamera ingen andre mobiler kom i nærheten av. Med det tempoet utviklingen går i om dagen er det uvanlig at toppmodeller holder seg flytende særlig lenge. Men det har faktisk Galaxy S7-modellene klart, mye takket være at kameraet fortsatt ikke er vesentlig forbigått av andre modeller.

Pakken du nå kan vinne inneholder en Galaxy S7 Edge, men du får også med den helt nye smartklokken Gear S3. Denne er litt stor av størrelse, men liker du litt størrelse på klokkene dine er dette ett av de beste smartklokkevalgene du kan gjøre. I vår test ble den beskrevet som «en fryd å bruke».

Vi håper alle får en fortsatt fin førjulstid, og ønsker lykke til med spørsmålene!

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av lukene blir publisert på førstkommende mandag. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

annonse