Til hovedinnhold
KonkurranseJulekalenderen 2014 – 8. desember

Nå kan den åttende luken åpnes

Dagens premier gir deg mer bits'n'bytes i luften.

Det er desember, det er førjulstid og det er ikke minst kalendertid. Siden vi har slått sammen fire av nettstedene våre til Tek.no har vi også fått en riktig så fin haug med premier som skal ut til dere lesere. Du gjør med andre ord svært lurt i å sjekke innom for å prøve lykken daglig.

Vi har kommet til luke nummer åtte, og denne gangen er det D-Link som står for premien. Bak luken skjuler det seg to premier, nemlig den trådløse nettverksruteren D-Link DIR-510L og lydstrømmeløsningen DCH-M225 seg.

D-Link DIR-510L byr foruten på tradisjonell trådløs ruting også på et eget batteri, som du blant annet kan bruke til å lade telefonen din med. I tillegg kan du putte på et USB-basert LTE-adapter for egen Internett-tilgang.

DCH-M225 gir deg mulighet til å strømme musikk fra smartenheten din og rett til et mindre smart musikkanlegg. Boksen kobles i en ledig stikkontakt, og så kobler du helt enkelt en minijackkabel mellom DCH-M225 og anlegget ditt. Produktet kan også brukes til å forlenge rekkevidden på det trådløse nettverket ditt.

Premien har en samlet verdi på rundt 1400 kroner.

Vi håper alle får en fortsatt fin førjulstid, og ønsker lykke til med spørsmålene!

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av konkurransen blir offentliggjort i en egen artikkel på mandag 15. desember. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

Få også med deg julekalenderen hos vårt søsternettsted Gamer.no »

annonse