Tek.no

Konkurranse

Her er premiene i luke 14

I dag kan du vinne printer, toppmobil, to spill og en mini-PC.

14 Des 2012 00:01

Hver dag fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens premier:

Akam.no

Dagens premie hos de fotoglade i Akam.no er multifunksjonsskriveren Epson Expression Photo XP-750. Den kan skrive ut direkte fra både minnekort og USB-minnepinner, og er i tillegg utstyrt med en skannerenhet som gjør at du, foruten å skanne dine gamle bilder, også kan bruke den som kopimaskin.

Epson Expression Photo XP-750.Foto: Epson

Amobil.no

Mobilelskere kan stikke av med topptelefonen Samsung Ativ S. Dette er en av de heftigste Windows-mobilene på markedet, og kan skilte med diger AMOLED-skjerm, rask innmat og det meste du måtte ønske deg av teknologi.

Samsung Ativ S.Foto: Samsung

Gamer.no

De spillfrelste kan glede seg over muligheten til å vinne de to spillene Need for Speed: Most Wanted og Medal of Honor: Warfighter. Her får du anledning til å velge plattform for spillene selv.

Need for Speed: Most Wanted og Medal of Honor: Warfighter.Foto: Electronic Arts

Hardware.no

Datamennesker får sjansen til å vinne mini-PC-en ZBOX nano VD01 PLUS. Denne minimaskinen leverer nok kraft til grunnleggende oppgaver, for eksempel til stue-PC-bruk.

ZBOX nano VD01 PLUS.Foto: Zotac

Lykke til!

Lik oss på Facebook du også.

Les også
5 ting du må huske når du handler julegaver på nett
Les også
Ute etter billige julegaver?
Les også
Julegavetips til småbarn
Les også
Her er de perfekte mobilene å gi til jul
annonse

Les også