Tek.no

Konkurranse Julekalenderen 2014 – 23. desember

Lille julaften står for tur – her er dagens godbit

Dagens premie er for den TV-interesserte – og har en verdi på 20 000 kroner!

Shutterstock/Elena Schweitzer
23 Des 2014 00:01

Det er desember, det er førjulstid og det er ikke minst kalendertid. Siden vi har slått sammen fire av nettstedene våre til Tek.no har vi også fått en riktig så fin haug med premier som skal ut til dere lesere. Du gjør med andre ord svært lurt i å sjekke innom for å prøve lykken daglig.

Vi har kommet til luke nummer 23, og denne gangen er det RiksTV og Grundig som sammen står bak premien. Bak luken skjuler det seg en godbit i form av en smekker 55-tommer stor TV, Grundig 55 VLE 9385 SP, som du sammen med en Strong SMART PVR-boks kan bruke til å se TV et helt år med RiksPakken – og samtidig ha tilgang til RiksTV Ekstra.

Grundig 55 VLE 9385 SP.Foto: Grundig

Dermed har du det som trengs for å få med deg det meste av TV-innhold som sendes det nærmeste året. Blant annet kan du se direktesendt TV fra et titalls kanaler, eller se innhold fra TV 2 og TVNorge de siste syv dagene.

Premien har en verdi på rundt 20 000 kroner.

Vi håper alle får en fin jul, og ønsker lykke til med spørsmålene!

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av konkurransen blir offentliggjort i en egen artikkel på Tek.no. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

annonse

Les også