Tek.no

Konkurranse

Dette kan du vinne i luke 8

I dag kan du vinne mange flotte premier.

Shutterstock/Teknofil.no
8 Des 2013 00:01
annonse

Hver dag fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens premier:

Akam.no

Bak dagens luke skjuler det seg en premie enhver fotograf kan ha bruk for, nemlig et romslig minnekort og en minnekortleser fra PNY.

Amobil.no

En ny dag og et nytt produkt. Hos Amobil.no kan du vinne 4G-telefonen ZTE Nubia Z5. Denne telefonen gir deg mye kraft for pengene, og har en stor og fin 5-tommer skjerm, full HD-oppløsning og det meste du kan trenge av funksjoner.

Gamer.no

Dagens Gamer.no-premie er det populære hack-n-slash-spillet fra Blizzard, Diablo 3. Det var ikke lenge siden spillet ble sluppet til konsoll, hvor mange mente det faktisk passet bedre enn på PC-plattformen. Derfor deler Gamer.no ut en konsoll-versjon av spillet, samt en T-skjorte.

Hardware.no

Hos Hardware.no kan du vinne toppmobilen Samsung Galaxy Note 3 og deres splitter nye smartklokke, Galaxy Gear. Disse to enhetene er som skapt for hverandre. Galaxy Note 3 har en diger skjerm du kan se på film eller surfe med, og med Galaxy Gear får du opp all informasjon du trenger fra mobilen.

Galaxy Note 3 og Galaxy Gear.

Lykke til!

annonse

Les også