Tek.no

Konkurranse

Se om du vant mobilt bredbånd fra Telenor

Vinneren er nå trukket.

iStockphoto/montasje
28 Sept 2012 06:00

NB! Konkurransen er nå avsluttet. Vi gratulerer Sandeep Dhirad med gevinsten!

De riktige svarene var: 1) Hvor mye kan du laste ned i året med Mobilt Superbredbånd L? Svar: 240 GB. 2) Hvor mye koster det å surfe på Telenors trådløse soner med dette abonnementet? Svar: 0,- 3) Hva er det egentlige navnet på 4G-teknologien som brukes av Telenor? Svar: LTE.

Amobil fylte ti år den 23. september, og hele denne uken er det jubileumsuke på våre nettsider. Vi legger ut en ny konkurranse du kan delta i hver dag, og du har to dager på deg til å delta før vi trekker vinneren.

I dagens konkurranse kan du vinne ett års gratis bruk av Telenor Mobil Superbredbånd L med hele 20 GB data inkludert per måned. Dette er Telenors heftigste mobilt bredbåndsabonnement, og du får samtidig med et modem som er tilrettelagt for 4G.

Hastigheten du får via 3G nettet er inntil 10 Mbit/s. De stedene der Telenor etter hvert vil tilby 4G får du enda høyere hastigheter.

Du kan lese mer om abonnementet på Telenors nettsider.

Alt du trenger å gjøre for å bli med i trekningen, er å svare riktig på tre spørsmål. Konkurransen går fra fredag 28. september klokken 06:00 til søndag 30. september klokken 12.

Premien er gitt av Telenor.

Les også
Jubileumsuke på Amobil.no
Les også
– Ingen ville låne mobiler til to tenåringer
annonse