Tek.no

Konkurranse

Dette kan du vinne i luke 18

Vi deler ut enda flere lekre premier.

Shutterstock/Teknofil.no
18 Des 2013 00:01

Hver dag fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens premier:

Akam.no

Fotobøker har i mange tilfeller erstattet de klassiske fotoalbumene, og er en glimrende måte å vise frem bildene sine på. Det er rett og slett hyggelig å bla i en fotobok, enten den er fersk eller det har gått noen år siden man lagde den.

Dagens vinner stikker av med et gavekort på 1000 kroner som kan brukes til å lage en CEWE Fotobok hos Japan Photo.

Amobil.no

I dag deler Amobil.no ut et sett med trådløse høyttalere, kalt Creative T15. Dette 2.0-systemet kobles opp via Bluetooth, og kan kobles til alt fra PC-en til mobiltelefonen din.

Gå til dagens luke på Amobil.no

Gamer.no

Gamer.no deler i dag ut en skikkelig lekker utgave av et av årets mest ettertraktede spill - Bioshock Infinite. Dette er en såkalt Collector's Edition, og det følger med drøssevis av moro ekstradingser. Pakken er for Xbox 360.

Hardware.no

I dagens premie hos Hardware.no vil to heldige vinnere kunne gå hjem et med hodesett hver. Den ene vil kunne vinne det lekre hodesettet Sony MDR-10, mens den andre vil kunne vinne et SteelSeries Siberia Elite-hodesett.

En tredje vinner vil også kunne vinne et Hardware Ekstra-abonnement i 12 måneder.

Lykke til!

annonse

Les også

Loading
annonse

Dagens beste tilbud

I samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no
Loading