Tek.no

Konkurranse

Dette kan du vinne i luke 6

Vi deler ut enda flere lekre premier.

Shutterstock/Teknofil.no
6 Des 2013 00:01

Hver dag fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens premier:

Akam.no

Bak Akam.nos sjette luke finner vi kompaktkameraet Canon Ixus 255. Denne lille krabaten har ifølge produsenten fokus på stil og resultater, og kan blant annet skryte av 10x optisk zoom og bildedeling via WiFi.

Den har en rekke automatiske forhåndsinnstillinger du kan velge imellom, og bør være fin for alle som er ute etter et lite kamera å ha med seg på tur.

Amobil.no

Hvis du er ute etter en skikkelig diger telefon bør du bli med i dagens Amobil-konkurranse. Bak dagens luke finner du nemlig brettmobilen Sony Xperia Z Ultra, som har en skjerm på hele 6,4 tommer. Innsiden er ikke noe mindre heftig, og kan skryte av blant annet den splitter nye prosessoren Snapdragon 800 og 4G-støtte.

Gamer.no

Hos Gamer.no kan du vinne tre spill via Steam: Football Manager 2014, Total War: Rome II og Company of Heroes 2.

Samtlige spillene er store innenfor sin sjanger, og det bør være noe for de fleste å bryne seg på her.

Hardware.no

Dataen du har lagret er sjeldent så trygt lagret som du kanskje skulle tro, og det er ofte lurt å ha en sikkerhetskopi å falle tilbake på. Dette er bare én av tingene du kan gjøre med Shuttle OmniNAS KD21, som du finner i dagens luke hos Hardware.no.

Denne nettverks-maskinen kan plasseres hvor du vil i hjemmet, og har plass til to 3,5-tommers harddisker på innsiden.

I tillegg deler de ut et 12-måneders Ekstra-abonnement.

Lykke til!

annonse

Les også