Tek.no

Konkurranse Påskekonkurranse!

Vinn en splitter ny og lekker ultrabærbar

Svar på et par enkle påskenøtter for sjansen til å vinne.

Asus, Shutterstock/primovich

Enten du, kjære Tek-leser, tilbringer påskeferien på hytta i fjellet, i utlandet eller hjemme, kribler du selvsagt etter å få servert de siste nyhetene fra teknologiverdenen. Her på Tek skal vi selvsagt oppdatere deg så godt vi kan, men hva er vel påsken uten noen reale påskenøtter?

Men der påskenøtter flest dreier seg om mystiske hendelser eller skumle gåter, syntes vi i Tek det hørtes minst like spennende ut å få dele ut en splitter ny og svært så lekker ultrabærbar Asus UX305 til våre lesere.

Nå kan du vinne en ultraportabel Asus UX305.

Premien har en verdi på omtrent 8 500 kroner og er perfekt for deg som er mye på farten eller deg som er vel så opptatt av design og byggkvalitet som av bærbarhet. Maskinen ligger akkurat nå på plass tre på vår toppliste for bærbare datamaskiner.

Og siden vi heller synes du skal spare alle dine små grå til påskens mange krim-serier på TV skal vi gjøre det lett for deg å ha en sjanse til å vinne. Alt du trenger å gjøre er å svare riktig på to spørsmål som er hentet fra vår egen test av Asus UX305, som du finner her.

Tek.no ønsker deg en hyggelig påske og lykke til med konkurransen!

Konkurransen varer til klokken slår 12 onsdag 8. april. Følg med på Tek.no, hvor vinneren vil bli annonsert like etter.

Premien er levert av Asus.

Les vår test av Asus UX305 »

Les også
Asus ZenBook UX305: Ikke vift rundt deg med denne
annonse

Les også