Tek.no

Konkurranse

Akams julekalender, dag 17

Førstepremie - Fotoutstyr ikke inkludert.
17 Des 2009 00:00

I dag er det på tide med en kamerabag eller to igjen. Denne gangen er det to Think Tank-bager fra FotoVideo. Førstepremien er en Think Tank Urban Disguise 10, og andrepremien en Think Tank Digital Holster 10

Urban Disguise 10 er laget for å ikke se ut som en kamerabag, mens Digital holster 10 er en mer tradisjonell snutebag. Til gjengjeld er den veldig kompakt.

Andrepremie - Fotoutstyr ikke inkludert.

Vi trekker altså ut to vinnere som får hver sin Think Tank kamerabag. Den som blir trukket ut først kan få velge premie først.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag, og det er nye premier hver dag resten av året. Ansatte i Edda Media AS eller FotoVideo, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 17. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgene kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinneren tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Vi har blitt gjort oppmerksomme på at Møllergata 19 har blitt brukt av både politiet og av Gestapo. Dette spørsmålet utgår derfor, og alle som svarer riktig på de andre spørsmålene vil være med i trekningen.

Vinnere av julekalenderen så langt denne uka:
14. desember vant Rene Klausen et Canon FS100 videokamera
15. desember vant Siri Vestby en Pinnacle Studio 14 Ultimate Collection + ProTools Vocal studio.
16. desember vant Arne Røv to Hoya-filtre av valgfri størrelse.
Vi gratulerer vinnerne, og takker Canon, Avid og Scandiafilm for premiene.

Våre søstersider har også julekalendre på gang - du finner dem her:

annonse

Les også