Tek.no

Konkurranse

Dette kan du vinne i luke 11

Vi deler ut enda flere lekre premier.

Shutterstock/Teknofil.no
11 Des 2013 00:01
annonse

Hver dag fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens premier:

Akam.no

Se med kamera.Foto: Forlaget

Enten du nettopp har tatt opp et kamera for første gang eller er en durkdreven hobbyfotograf kan du antagelig plukke opp et og annet triks fra veteranen Toralf Sandåker.

annonse

Mammuten av en bok, "Se med kamera", tar for seg det meste som dreier seg om fotoutstyr og fotografering på en lettfattelig måte. Blant annet kan du lære om hvordan du best jobber med bildene dine i etterkant, hvordan å best ta vare på bildene og ikke minst smarte tips og triks på reise. Pluss veldig mye mer.

Amobil.no

Dagens Amobil.no-premie er et gavekort hos nettstedet Coolstuff.no på hele 4500 kroner. For en slik sum har du råd til å kjøpe drøssevis av ulike produkter på nettstedet, og kanskje fylle opp hele julegavekvoten i samme slengen.

Gamer.no

Dagens premie på Gamer.no er den håndholdte konsollen 2DS fra Nintendo, med spillet Pokémon X/Y.

Hardware.no

Er du som oss bruker du mange timer foran PC-skjermen hver eneste dag, og da er det greit å se på noe skikkelig bra. Dagens premie hos Hardware.no er en knallskjerm fra Dell, kalt U2713H. Dette er en 27-tommers skjerm med stor oppløsning og bildekvalitet få andre kan måle seg med.

I tillegg deler de ut et Tek Ekstra-abonnement.

Lykke til!

annonse

Les også