Tek.no

Konkurranse Julekalender 2012 – luke 5

Her er luke nummer fem

Ingen grunn til å nøle, nå kan luken åpnes.

5 Des 2012 00:01
annonse

Tradisjonen tro er Hardware.no's julekalender tilbake også i år. Hver eneste dag i adventstiden skal flotte premier deles ut til helige vinnere. I år er premiene fetere enn noen gang før – skjermkort, SSD-er, hovedkort, skjermer, kabinetter, TV-er, PC-er og mye mer skal loddes ut hver eneste dag. Med andre ord: Du gjør svært lurt i å titte innom hver dag frem til jul.

Logitech G600 MMO.

Logitech G710 Gaming Keyboard.

Dagens luke

Bak denne luken finner vi et sett med mus og tastatur fra Logitech. Vinneren får tilsendt musen G600 MMO og tastaturet G710+.

annonse

G600 MMO er en mus med solide konfigurasjonsmuligheter. Den er utstyrt med intet mindre enn 20 programmerbare knapper, hvorav 12 er plassert i et tommelpanel på siden.

G710 er det første mekaniske tastaturet fra den kanten, og byr på Cherry MX Brown-brytere. Omtrent alle spilltastaturer som finnes på markedet i dag bruker brytere fra Cherry, og nesten alle har gått for enten MX Red- eller MX Black-brytere. Så MX Brown er uten tvil et alternativt valg.

Vi håper alle får en fin førjulstid og ønsker lykke til med spørsmålene!

Les også:

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av konkurransene blir offentliggjort i en egen artikkel mandag neste uke. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

Følg også med på adventskalendrene hos våre partnere:

Les også
Mekaniske tastaturer
annonse

Les også