Tek.no

Konkurranse

Akams julekalender, dag 1

Dagens premie.
1 Nov 2010 00:00

Gårsdagen var ikke representativ hva gjelder verdien på premiene. Faktisk er dagens premie mye nærmere snittverdien på 4375 kroner, men ligger en del over det.

I år som tidligere år, starter vi med bløte pakker, men ikke i betydningen strikkesokker og lange underbukser. Programvare (software) må jo regnes som bløt pakke, eller …?

Adobe har vært så greie å stille med en Photoshop CS5 til dagens premie.

Photoshop CS5 er det kraftigste bilderedigeringsverktøyet på markedet, og er standardvalget for alle proffene. Pakken koster deretter, men nå kan den altså bli din helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å svare riktig på spørsmålene nedenfor.

Blant alle som svarer riktig, trekker vi ut en vinner som får en fullversjon av Adobe Photoshop CS5.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året, og det er nye premier hver dag. Ansatte i Edda Media AS eller Adobe, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 1. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgene kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinneren tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Vinnerne av gårsdagens konkurranse:
Kristoffer Hagen, Anders Mile og Vetle B. Leirvik.
Disse får hver 30 gratis julekort fra takkekort.no
Vi gratulerer.

Våre søstersider har også julekalendre på gang - du finner dem her:

Les også
Alle vinnerne på ett brett
annonse

Les også