Tek.no

Konkurranse

Julekalender 2012 - JULAFTEN!

VIDEOLUKE: På selveste julaften befinner det seg selvfølgelig en avansert toppmodell bak kalenderluken.

iStockphoto
Finn Jarle Kvalheim
24 Des 2012 00:01

I år som i fjor presenterer vi en ny konkurranse hver dag i adventstiden. I år kan du blant annet delta i konkurransen om å vinne flere av markedets råeste mobiltelefoner, tilleggsutstyr til mobilen, høyttalere, pulsklokker, mobilabonnementer og andre godbiter.

Noen av kalenderlukene vil i år være videoluker, hvor du får se Amobil-redaksjonens utskremte medarbeidere prøve å gjette navnet på kjente og kjære julefilmer. For å bli med i trekningen må du også klare å gjette riktig.

LG Nexus 4.

Dagens konkurranse

Dagens premie er levert av LG Electronics Norge.

Det er LG som lager den nyeste Nexus-modellen for Google, og Nexus 4 er den heftigste av disse telefonene så langt. Den kjører naturligvis siste utgave av Android. I tillegg har den markedets raskeste systembrikke under panseret.

Nexus 4 er dessuten velbygget og har en av markedets aller beste skjermer. Nexus-telefonenes største styrke er muligens at de er strippet for all unødvendig programvare. Det betyr at Nexus-telefonene ikke har en haug skrot du ikke trenger i menyene. Her går hele konseptet ut på at du skal gjøre telefonen til din egen, med apper og innstillinger som passer deg.

Les testen av LG Nexus 4

Se video og svar riktig på de tre spørsmålene nedenfor for å bli med i konkurransen.

Vi ønsker alle Amobils lesere en riktig god jul og et godt nytt år!

PS! Husk å delta også i konkurransen på nyttårsaften - da kan du også vinne en mobiltelefon.

Se også adventskalenderne hos våre søsternettsteder:

annonse

Les også