Tek.no

Konkurranse

Akams romjulskalender, 28. desember

Slik ser kanskje dagens premie ut. Eller kanskje den har en annen farge?
28 Des 2010 00:00

Trenger du et kamera som tåler mer enn det meste, er Olympus’ Mju Tough-serie et sted å lete. Her finner du kameraer som ikke bare er vanntette og støvtette, men som også tåler å dette i bakken gang på gang.  Enten det er du som lever livet på kanten eller det er til barn eller strandbruk, så trenger du i hvert fall ikke være redd for om kameraet klarer seg.

Premien i dag er – du gjettet riktig – et Mju Tough. Nærmere bestemt en Mju Tough 3000. Dette er et kamera du kan ha med i snøen eller på stranden. Du kan bade og snorkle med det og ta bilder under vann.

Som alltid er det tre spørsmål og en trekning som står i veien. Hvis du tar deg av bes varelsen av spørsmålene, så tar vi oss av trekningen. Lykke til.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året, og det er nye premier hver dag. Ansatte i Edda Media AS eller Olympus, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 28. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgen kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinnerne tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

annonse

Les også