Tek.no

Konkurranse

Her er premiene i luke 11

I dag deler vi ut riktig fine saker i våre julekalendere.

11 Des 2012 00:02

Hver dag fram til julaften kan du vinne flotte premier i Tek-nettverkets julekalendere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningene, er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Dette er dagens premier:

Akam.no

I dagens Akam-luke skjuler det seg en lisens på Adobe Photoshop CS6 for enten Windows eller Mac, alt etter hva du foretrekker. Det finnes mange billigere bildebehandlings-programmer der ute, men skal du ha det beste må du trå til og skaffe deg dette.

Adobe Photoshop CS6 er industristanderden i bildebehandling.Foto: Adobe

Amobil.no

I dag er det et mobilabonnement som skjuler seg bak kalenderluken. Nærmere bestemt NetComs Fastpris Large – med 1200 ringeminutter, 1200 tekstmeldinger og 1 gigabyte inkludert datatrafikk.

Holder du deg innenfor kvotene som følger med abonnementet, har du gratis bruk av mobiltelefonen din i ett helt år til ende.

Gamer.no

Dagens luke består av et spillheadsetet Turtle Beach PX21. Dette er i følge produsenten skapt for spillere som forstår viktigheten av krystallklar lyd, god pratefunksjonalitet og lagarbeid. Dette gjør de blant annet med en funksjon som kjapt lar deg justere spillyden, stemmevolumet og bassen, slik at viktige beskjeder alltid kommer frem.

Turtle Beach PX21.

Hardware.no

Bak denne luken finner vi et vannkjølingssett fra Corsair. Vinneren får tilsendt Corsair H100i Hydro. Dette er et virkelig solid vannkjølingssett som er svært lett å montere, og gir mye kjøling for pengene.

Corsair H100i.Foto: Hardware.no

Lykke til!

Les også
Disse PC-spillene er suverene julegaver
Les også
Ny speilrefleks til jul?
Les også
Disse TV-ene bør du kjøpe til jul
Les også
– Ingen ønsker seg en 3-pack med sokker
Les også
Julegavetips til småbarn
Les også
Her er de perfekte mobilene å gi til jul
Les også
Julegavetips til gameren
Les også
Legg et kamera under treet
annonse