Tek.no

Konkurranse

Vinn en av markedets feteste mobiler

Du kan vinne Sony Xperia X Performance!

Niklas Plikk
3 Sept 2016 00:01

Sony trengte flere forsøk i år på å lage en mobil som virkelig imponerte oss, men så kom Xperia X Performance. Det var mobilen vi hadde ventet på, og traff på omtrent alle punkter vi kan ønske oss.

Skjermen har ikke 4K-oppløsning som i Xperia Z5 Premium, men med god lysstyrke og full-HD-oppløsning er det fortsatt snakk om en god skjerm å bruke.
Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Den er vanntett, den er fantastisk ytelse, den har god batteritid og skjermen er virkelig god. Den sloss virkelig mot de aller beste på markedet, og ligger for øyeblikket på en femteplass på topplisten vår.

Nå skal vi dele ut en til en av dere, og alt som skal til for å vinne er riktig svar på de tre spørsmålene under, og en liten dose flaks.

sitat"Sony Xperia X Performance er vanntett, lynrask og jevnt over veldig god å bruke.Fra testen av Sony Xperia X Performance"

Det vi trakk Xperia X Performance i testen vår var kameraet, som ikke kan måle seg helt med konkurrentene. Sony skryter også av at mobilen kan lades veldig raskt, noe vi liker godt, men de bruker en proprietær teknologi for å få det til, noe vi synes er litt synd.

Står du fast ved ett av spørsmålene nedenfor?

Les hele testen av Xperia X Performance her »

Premien har en verdi på rundt 6000 kroner, og er gitt av Sony. Konkurransen varer fra lørdag 3. september til lørdag 10. september. Kåring skjer påfølgende mandag.

Les også
Sony Xperia X Performance: Endelig en Xperia X som lever opp til forventningene
annonse

Les også