Konkurranse

I nyttårsaften-luka kan du sikre deg solid wifi i hele hjemmet

Vinn Netgears Orbi-system.

Julaften er over og nissefar har offisielt dratt tilbake til Nordpolen igjen, men her i Tek.no har vi på ingen måte planer om å gi oss med å dele ut gaver riktig ennå.

Vi har nemlig så mange premier at vi holder det gående ut året og vel så det. Sjekk derfor innom hver dag for å prøve lykken.

Innholdet i startpakken: Ruter, satellitt, ethernet- og strømkabler.

I dag kan to heldige vinnere stikke av med Netgear Orbi Starter Kit bestående av en ruter og en satellitt som gir deg knall wifi-dekning gjennom hele huset.

Orbi er superenkel å sette opp, og med litt smart plassering av satellitten kan du i praksis fjerne de fleste dødsoner i hjemmet.

Skulle du ha et veldig stort hjem kan du også utvide med flere satellitter, og Orbi slår sammen alle frekvensbåndene til ett enkelt trådløst nett, slik at du slipper å forholde deg til 2,4 og 5 GHz og ulike kanaler.

Da vi testet Netgear Orbi satte vi svært stor pris på brukervennligheten og den gode dekningen, og også hastighetene viste seg å være jevnt over gode.

Netgear Orbi Starter Kit har en veiledende pris på 5200 kroner, altså har de to premiene en total verdi på over 10000 kroner.

Vi håper alle får en fortsatt fin julefeiring, og ønsker lykke til med spørsmålene!

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av lukene blir publisert førstkommende mandag. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

annonse