Tek.no

Konkurranse

Vinn Nokias kameramonster

41 megapiksler i en telefon. Og den kan bli din!

Nokia/istock
Are Thunes Samsonsen
6 Okt 2012 04:00

Det er ekstra gøy når en konkurransepremie er en orntli' godbit. Det er gøy for leserne som kan vinne den, og det er gøy for oss å lage konkurransen der man kan vinne den. Og denne gangen er det en ekstra lekker liten sak som er helgens premie, nemlig en Nokia 808 Pureview kameratelefon. En stor takk til Nokia som velvillig stilte med premie til denne helgens konkurranse.

Les også: Nokia lanserte kameramobil med 41 megapiksler

Nokia 808 Pureview.

Her er hva vi hadde å si om kamerateknologien i Nokia 808 PureView da den ble lansert:

sitat"Bildebrikken i Nokia 808 PureView er mildt sagt spesiell, med tanke på at den befinner seg i en mobiltelefon og ikke et kamera. For det første er den på hele 1/1.2", noe som er større enn i de fleste kompaktkameraer for entusiastmarkedet. For det andre bruker den sine 41 megapiksler til å konstruere en mindre bildefil på 2, 3, 5 eller 38 megapiksler.
I tillegg kan man "zoome" digitalt ved å bare benytte et område midt på bildebrikken. Ikke bare bruker man da optikkens beste område, men man slipper også den dårligere lysstyrken som er en følge av lange brennvidder. Nokia 808 vil dermed ha f/2.4 uansett."

Finn priser og spesifikasjoner på Nokia 808 Pureview i prisguiden

Les mer: TEST: Nokia 808 Pureview - Det beste mobilkameraet vi har sett

Alt du trenger å gjøre for at dette skal bli ditt, er å ha råflaks og svare riktig på spørsmålene nedenfor. Konkurransen åpner for deltagelse natt til lørdag, og stenger natt til mandag. Vinneren trekkes så snart som mulig deretter, og vil tilskrives på mail og annonseres i en egen artikkel.

Konkurransen er nå stengt for deltagelse
Trekning skjer i løpet av dagen.

Les også
Vant du Nokias kameraflaggskip?
annonse

Les også