Tek.no

Konkurranse

Julekalender dag 12

Kompakt men kraftig videokamera fra Panasonic
Erik Faarlund
12 Des 2007 00:00

Nå har vi delt ut så mange videoredigeringsprogrammer, at det er på tide med et videokamera. I dag er premien et Panasonic SDR-S10 mini-videokamera. En hendig liten sak med 10x zoom og stor skjerm. Opptak skjer til SD-kort, så overføring til PC er enkelt.

Det som derimot ikke er fullt så enkelt, er å vinne dette kameraet. Først må du nemlig svare riktig på spørsmålene nedenfor.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året. Ansatte i Hardware Online AS eller Panasonic, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 12. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgene kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinneren tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Hvis du lurer på hvilke andre premier som har vært, eller vil komme i julekalenderen, så finner du oversikt over premiepotten her.

Vi har trukket vinnere av premiene i gårsdagens luke. De to heldige som får hver sin Adobe Premiere Pro CS3 er Carl Jørgen Nesset og Erik Ulsberg. Vi gratulerer!

Våre søstersider har naturligvis også julekalendre i år, som alltid - du finner dem her:

annonse

Les også